IzvještajiVijestiNogometna akademija NK RUDEŠ

26. lipnja 2020.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2020/02/IMG-20200227-WA0001-1280x720.jpg

NOGOMETNA AKADEMIJA NK RUDEŠ 

„JER SMO TOTALNO DRUKČIJI OD DRUGIH” 

POŠTOVANI MLADI NOGOMETAŠI, POŠTOVANI RODITELJI I PRIJATELJI KLUBA, 

 Ovim putem želimo vas obavijestiti o novim, lijepim događajima u NK Rudeš koji će vas zacijelo obradovati. Upravljanje NK Rudeš je preuzela nova uprava koja će učiniti sve da, na tragu dosadašnjih postignuća, lijepoj priči NK Rudeš doda nove boje. Nova priča i nova energija u NK Rudeš prije svega će se nasloniti na tradiciju 63-godišnje povijesti ovog kluba i na ponos pripadanja našem kvartu – Rudešu. Ipak, već u proteklih nekoliko godina naš je klub u sportskom smislu izašao iz kvartovskih okvira. Najveće sportske uspjehe NK Rudeš je ostvario u proteklih 15-tak godina, pod vodstvom gospodina Ivana Kneževića, kojemu se ovim putem želimo zahvaliti na dosadašnjim uspjesima. 

 Na tragu klupskih vrijednosti nova uprava kluba želi postaviti nove standarde u poslovanju kluba i u stručnom sportskom radu. Želimo postati inkubator i akcelerator mladih, talentiranih nogometaša. Temelj našeg rada bit će znanje i kompetencija, a naš ćemo mudar i naporan rad oplemeniti „obiteljskim“ odnosima unutar kluba. Naš je cilj da NK Rudeš postane nacionalno, regionalno i globalno prepoznatljiv po odabiru, razvoju i plasmanu mladih nogometaša u međunarodnim okvirima. 

U sportskom sektoru imat ćemo podršku velikih hrvatskih nogometaša, bivših „Vatrenih“ Ivice Olića, Nikice Jelavića i Josipa Šimunića, kao osvjedočenih prijatelja kluba i globalno prepoznatih nogometnih zvijezda. Njihova iskustvo, znanje i stručna pomoć nova su dodana vrijednost našim planovima i ambicijama. Također, posebno je važno što će nas u stručnom i razvojnom smislu pratiti Biotrening, tvrtka za sportsku pripremu s međunarodnim referencama, koja je već sudjelovala u Rudešovom ulasku u Prvu ligu i u razvoju karijera velikog broja domaćih i inozemnih nogometnih zvijezda. 

 U ovom trenutku nogometna škola NK Rudeš ima gotovo 400 polaznika. Među njima su budući prvotimci seniorske ekipe NK Rudeš i buduće zvijezde hrvatskog i međunarodnog nogometa. Svima njima želimo osigurati uvjete za razvoj prema najvišim stručnim i organizacijskim standardima. Konačno, želimo NK Rudeš učiniti poželjnim ambijentom za razvoj svakog mladog talentiranog nogometaša. I to za razvoj kompletne ličnosti, a ne samo nogometnih vještina. Naši sustav sportske pripreme i naši stručni timovi garancija su takvih ishoda. 

 Također vas obavještavamo da su pred nama ozbiljni zahvati na poboljšanju infrastrukture, a sve s ciljem da poboljšamo kvalitetu rada u školi nogometa. 

 Veselimo se našem zajedničkom putovanju prema sportskoj izvrsnosti! 

 

 

Predsjednik kluba Pero Klarić 

Direktor kluba Stipe Čondrić 

Voditelj škole nogometa Dražen Koštro (092 250 3682) 

 

Prezentacija o našoj školi nogometa nalazi se u privitku:

Nogometna akademija NK Rudeš – jer smo totalno drukčiji od drugih

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.