Hrvatski Telekom Prva ligaIzvještajiRudeš ipak bez bodova u Rijeci

29. travnja 2019.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2019/04/e04a7ac697a86513b3ff.jpeg

U sklopu 31. kola HT Prve lige igrači Rudeša gostovali su na Rujevici kod HNK Rijeke. Uz puno muke Rijeka je slavila rezultatom 3-1 i tako odnijela 3 boda Rudešu koji je dobro parirao cijelu utakmicu.

U 35. minuti utakmice Rijeka dolazi do pogotka Lončara. Četiri minute kasnije, u 39. minuti Pavičić šalje loptu za Puljića koji pogađa za 2:0. U 44. minuti utakmice strijelac za Rudeš bio je Vitali Lisakovich. U 69. minuti Rijeka ponovno dolazi do potka za konačnih 3-1, a strijelac je bio Antonio Čolak.

-Imali smo do gola dobru igru i par situacija, bili smo konstantno opasni. Rijeka nam nije složila ni jednu opasnu situaciju, a u 5 minuta primili smo dva gola iz grešaka koje nisu dopuštene kod ovakvih protivnika – izjavio je trener Rudeša Tomislav Ivković.

Trener HNK Rijeke Igor Bišćan nije bi prezadovoljan igrom svoje momčadi.

– Bili smo nervozni i u grču. Svladao nas je i umor od prošlog tjedna i to kroz cijelu utakmicu nije bilo na našem nivou. Sve do trećeg gola nismo bili mirne igre. No, ipak na kraju se pišu bodovi, a igru ćemo zaboraviti – nadovezao se trener HNK Rijeke Igor Bišćan.

U sklopu idećueg kola, 32. kola HT Prve lige Rudeš će u petak, 3. svibnja na Kranjčevićevoj ugostiti HNK Goricu. Utakmica je na rasporedu od 18 sati.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.