IzvještajiVijestiŠkola nogometa NK RUDEŠ ponovno kreće sa radom

15. svibnja 2020.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2020/02/IMG-20200227-WA0001-1280x720.jpg

Poštovani roditelji, navijači, mališani i prijatelji sporta,

nakon puna dva mjeseca stanke koju nam je prouzročila pandemija širenja virusa COVID-19 naša škola nogometa na zadovoljstvo svih nas ponovno kreće sa radom. Vrlo smo sretni što Vas napokon možemo izvijestiti da se nogomet ponovno vratio na travnjake, a Dopis o početku rada škole nogometa možete pronaći u privitku: Dopis o početku rada škole nogometa

Juniori I i II, Kadeti I i II, Stariji Pioniri I i II imat će trening 4 x tjedno. Mlađi pioniri I i II, Limači I i II, Zagići I i II te Vrtići trenirali bi 3 x tjedno. U slučaju da se popravi epidemiološka situacija, vraćamo se na stari režim rada.

Roditelji bi imali pristup samo parkingu, do zelene ograde, i to bez okupljanja, poželjno da čekaju djecu u autu. Ulaz u prostor Sportskog centra će biti na jednoj strani, a izlaz iz centra skroz na drugoj strani kako ne bi došlo do kontakta između grupa prilikom izmjene. Djeca prije ulaza na teren ali i prilikom izlaska sa terena dezinficiraju ruke, na ulazu će biti postavljeno sredstvo za dezinfekciju.

Treneri i djeca moraju prije polaska na trening izmjeriti temperaturu i ona ne smije biti veća od 37,2. Također ukoliko postoji bilo kakav oblik kašlja, dolazak na trening  je zabranjen. Treneri nakon svake grupe i svakog treninga dezinficiraju  lopte. Do daljnjeg nećemo koristiti vježbe gdje se lopta udara glavom. Treneri će dati upute igračima da dolaze u plavim ili bijelim majicama, markirane majice će se koristiti samo ako su prethodno oprane. Svaki igrač koji će imati bočicu, na njoj mora imati svoje ime i prezime, vrijedi i za ostale dodatke treningu. Razmak između treninga će biti 15 min, dovoljno da jedna grupa napusti SC a druga dođe na prostor SC, bez međusobnog kontakta. Treneri će voditi evidenciju prisutnih sportaša na treningu, vrijeme dolaska i odlaska sa treninga. Broj igrača na terenu će biti ograničen, umjesto dosadašnje četiri grupe, biti će dvije. U slučaju potrebe jedna grupa na malome terenu i jedna grupa na prirodnoj travi, uglavnom bez kontakta između grupa.

Članarina za četvrti i peti mjesec se neće naplaćivati, jer dva mjeseca nije bilo trenažnih aktivnosti. Članarina za treći mjesec se plaća, kao i za šesti, sedmi, osmi.

Svi klubovi moraju osigurati te uvjete i obavijestiti roditelje da se trenira na vlastiti odgovornost.

Voditelj škole nogometa NK Rudeš: Dražen Koštro mag.cin. (092/2503682).

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.