NOGOMETNO – DRUŠTVENA ODGOVORNOST

 

Dobro došli u našu nogometnu zajednicu gdje ljubav prema igri ide ruku pod ruku sa snažnom predanošću društvenoj odgovornosti. U NK Rudeš, vjerujemo da nogomet ima moć inspirirati pozitivne promjene u društvu. Ovim dokumentom ističemo našu predanost društvenoj odgovornosti, naglašavajući vrijednosti pravednosti, inkluzivnosti i angažmana zajednice unutar nogometnog svijeta. Pridružite nam se u našoj misiji da napravimo razliku kako na terenu, tako i izvan njega, potičući osjećaj zajedništva i dobre volje koji seže daleko izvan igre koju svi cijenimo.

Pozivamo tom prilikom druge nogometne i sportske klubove, sportske organizacije i udruge, ali i sve naše sugrađane, na aktivno djelovanje s jedinim glavnim ciljem – učiniti nogomet što pristupačnijim za sve skupine u društvu: djecu, mlade, osobe starije životne dobi, osobe s invaliditetom, pripadnike manjina po bilo kojoj osnovi.

Naša glavna misija treba biti jasna i aktivna borba protiv rasizma, diskriminacije i bilo kojih drugih oblika netolerancije u društvu, na terenima i izvan nogometnih travnjaka.

 

NOGOMETNO – DRUŠTVENA STRATEGIJA

NK Rudeš je u siječnju 2023. godine kreirao i ažurirao dokument ‚‘Nogometno društvene odgovornosti‘ koji je usvojio i Hrvatski nogometni savez, u sklopu licenciranja za sezonu 2023/2024.

Na temelju ovog dokumenta klub će aktivno raditi na ciljevima koji su jedini put prema jednakosti i ravnopravnosti u našem društvu.

PREUZMI DOKUMENT ‘Nogometno-društvena strategija NK RUDEŠ 2023/24‘.

 

AUTORSKA PRAVA

Sadržaj i struktura dokumenta Nogometno-društvena strategija NK Rudeš 2023-2024. zaštićeni su autorskim pravom. Svako umnožavanje ili uporaba informacija te podataka, osobito tekstova, dijelova tekstova ili fotografija iziskuje prethodno ishođenje suglasnosti NK Rudeš.

 

Zahtjev za suglasnost zainteresirane udruge ili organizacije mogu dostaviti na:
press@nk-rudeš.hr.

Svako neovlašteno korištenje teksta ili fotografija kršenje je autorskih i srodnih prava i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja u medijima, na osobnim stranicama i društvenim mrežama.

NK Rudeš otvoren je za dodatna pitanja i suradnju u području društveno odgovornog djelovanja. Kontakt e-mail za udruge i organizacije je press@nk-rudes.hr.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.