VijestiPrva pobjeda Prosinečkog na klupi Rudeša

7. srpnja 2023.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2023/07/rudes-1280x960.jpg

U drugoj pripremnoj utakmici, naši su seniori u četvrtak u susjednoj Sloveniji, točnije u Lendavi odmjerili snage protiv Napretka iz Kruševca. Riječ je o momčadi koja je prvi dio prošle sezone u srpskoj Super Ligi zauzela deseto mjesto (od 16 klubova), dok je u drugom dijelu sezonu, odnosno u tzv. razigravanju za ostanak, bila prva na tablici. Prema tome, riječ je o suparniku koji nije nimalo bezazlen.

A naši su Rudešani u ovom dvoboju bili bolji, konkretniji, dominantniji.

Trener Prosinečki izveo je na teren u svakom poluvremenu po jednu momčad, ispremiješanu s našim mladim igračima, Vukmanovićem i Krušlinom, koji su još jednom pokazali sav svoj talent. Bolju igru Rudeš je naplatio u nastavku, nakon prekasnog pogotka Briana Oddeija, a kojim je naša momčad došla do pobjede 1:0.

‘Izuzetno sam zadovoljan i prvim i drugim poluvremenom. Naravno, rezultat u ovakvim utakmicama nije najvažniji, ali opet zbog dizanja atmosfere, onda je lijepo i pobijediti. Dobri smo. Svi se bore, svi žele. Ima još stvari koje, naravno, moramo popraviti, ali u globalu bilo je odlično’, jasan je bio nakon utakmice u Lendavi trener Prosinečki.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.