VijestiTrener Mladina najavio je gostovanje kod Varaždina

8. veljače 2024.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2024/02/WhatsApp-Image-2024-02-08-at-08.40.51-1280x854.jpeg

Nogometaši Rudeša nastavljaju svoju borbu za ostanak u društvu najboljih hrvatskih klubova. Pred momčadi Davora Mladine utakmica je 22. kola SuperSport HNL-a, a koja donosi i treće gostovanje otkako je krenuo drugi dio sezone. Bodovi su neophodni, ali raspored nije bio baš naklonjen.

‘Da, slažem se. Raspored nam nije baš išao na ruku i grdo je to kada odmah imaš tri gostovanja. Mijenjali smo domaćinstvo s Osijekom, ali što je tu je. Iskreno, nadam se da ćemo u Varaždinu biti bolji, nego u ove prve dvije utakmice. Evidentno je da nam jedno poluvrijeme nije dovoljno, a mislim da smo i protiv Osijeka i protiv Slaven Belupa imali dobrih 45 minuta. No, to je premalo za napraviti rezultat u HNL-u. To vrijeme dobre igre moramo rastegnuti najmanje na 60 minuta, ali daj Bože da traje i 90 minuta, pa da bi se nadali ozbiljnijem rezultatu’, rekao je u najavi utakmice trener Mladina.

‘Mi još uvijek upotpunjujemo kadar, nedostaju nam igrači na nekim pozicijama. Pokušat ćemo ih dovesti do kraja prijelaznog roka. A u Varaždinu ćemo napraviti sve da ne izgubimo utakmicu, odnosno da eventualno i pobijedimo, kako bismo se psihološki dignuli, jer i to nam je jedan od većih problema’.

Dojam je poznavatelja nogometa da bi jedna pobjeda puno toga promijenila u Rudešovoj ekipi.

‘Kažem opet, i nije to nikakav alibi, ali momci koji su nam došli sada u zimskom prijelaznom roku, nisu imali kontinuitet. Znamo da im treba vremena. Naravno, ni mi nemamo puno vremena, ali znamo njihove kvalitete, pa ćemo ih čekati određeno vrijeme da pokažu ono sve što znaju i mogu’.

Dakle, dokle god imate i matematičkih izgleda, od borbe se ne odustaje?

‘Naravno. Mi ćemo u svakoj utakmici ići pokušati napraviti rezultat. A onda ćemo vidjeti na kraju što smo napravili’, zaključio je Mladina.

Dvoboj u Varaždinu igra se ovog petka od 17 sati na stadionu Varteks. Sudac utakmice je Jakov Titlić (Potravlje), a pomoćnici su mu Goran Perica (Šibenik) i Dominik Benković (Zaprešić). U VAR sobi je Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina).

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.