VijestiU novu sezonu ponosno ulazimo s generalnim sponzorom!

30. kolovoza 2021.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2021/08/232426034_278668634078054_1178140846195600470_n-1280x852.jpg

 

Generalni sponzor za nadolazeću sezonu je Sava osiguranje!

SAVA osiguranje, d.d. nastalo je udruživanjem četiri osigurateljna Društva, dva iz Republike Hrvatske (Velebit osiguranje d.d. i Velebit životno osiguranje d.d.) i dva iz Republike Slovenije (Zavarovalnica Maribor d.d. i Zavarovalnica Tilia d.d.).

Sjedište društva je u Mariboru, a na području Republike Hrvatske Društvo djeluje putem Podružnice Hrvatska sa sjedištem u Zagrebu.

Pripadnost Osigurateljnoj grupi Sava, čini Sava osiguranje d.d. dijelom jedne od najvećih financijskih grupacija u JI Europi, s više od 1.300 zaposlenih i godišnjom premijom preko 446 milijuna eura. Navedeni podaci odražavaju snagu i stabilnost SAVA osiguranja, d.d. što osiguranicima daje dodatnu sigurnost. Sava osiguranje je digitalno osviješteno društvo orijentirano na održivi razvoj i donositelj pozitivnih promjena na osigurateljno tržište. Temeljne korporativne vrijednosti pod sloganom Nikad sami, u Sava osiguranju primjenjuju se kako u odnosu prema zaposlenicima tako i u odnosu prema klijentima i okruženju u kojem Društvo posluje.

U Sava osiguranju d.d. – Podružnica Hrvatska moguće je ugovoriti svu potrebnu osigurateljnu zaštitu potpuno prilagođenu individualnim potrebama osiguranika.

Pozivamo vas da se o uslugama i osigurateljnim proizvodima iz sveobuhvatne ponude Sava osiguranja informirate na www.sava-osiguranje.hr

 

Veliko hvala ljudima u Sava osiguranju što su prepoznali naš rad kao i projekt ”Ideš za Rudeš”. Sava osiguranje se nalazi u našem kvartu i zbog toga nam je posebno drago da su upravo oni generalni sponzor NK Rudeš jer kroz projekt ”Ideš za Rudeš” želimo postići da zajedno s klubom rastu i naši sponzori, partneri te prijatelji kluba, a time i naš voljeni kvart Rudeš!

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.