VijestiVeliki uspjeh NK Rudeša

19. lipnja 2023.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2023/06/WhatsApp-Image-2023-06-13-at-15.29.35-1-1280x960.jpeg

Prekrasni su dani iza našeg NK Rudeša. Ali ne samo iza, već i ispred našeg kluba, jer u novoj sezoni sve četiri natjecateljske kategorije, a to su seniori, juniori, kadeti i pioniri, natjecat će se u društvu najboljih hrvatskih klubova, odnosno Dinama, Hajduka, Osijeka, Rijeke…
Posebno ponosnima učinili su nas naše mlađe kategorije, odnosno pioniri i kadeti, koji su ostanak u tom probranom društvu osigurali kroz utakmice dodatnih kvalifikacija. Suparnik je bila Marsonia, a utakmice su se igrale u Kutini. Pioniri su pobijedili 3:1, golovima Jureneca, Golema i Hreleca, dok su kadeti slavili 2:0, pogocima Oreškovića i Lazara.
A koliko je klubu bilo važno ovo ostvarenje, potvrđuje i činjenica da su mladim igračima u Kutini došli pružiti predsjednik kluba Josip Šimunić, direktor Stipe Čondrić, trener seniora Robert Prosinečki. Naravno, i prvi čovjek nogometne škole, Fabijan Komljenović.
‘Kroz obje utakmice smo bili znatno bolji, zasluženo smo pobijedili, a mogli smo postići i više golova. Zasluženo smo izborili ostanak u HNL-u. U sljedećoj sezoni ćemo biti još jači. Naravno, i mi ćemo se još više truditi, kako bi opravdali silno povjerenje čelnih ljudi kluba, ali i svih koji su u našoj školi prepoznali kvalitetu’, s ponosom u glasu rekao je Fabijan Komljenović.
Silno ponosan je i direktor Stipe Čondrić.
‘Koliko sam sretan zbog seniora i juniora, ovi me rezultati vesele i još više. Jer to je vizija kluba, stvaranje mladih igrača, koji će jednog dana biti naša udarna snaga. A da idemo u pravom smjeru, potvrdile su mi i ove dvije sigurne pobjede. Eto, svrstali smo i po tom pitanju uz najbolje domaće klubove, koji također imaju momčadi u svim kategorijama. Prerastamo iz kvartovskog u nacionalni klub’.
‘Izuzetno mi je drago, i s ponosom smo ih gledali u Kutini. Dečkima je tu mjesto, pokazali su karakter i veliko rudeško srce. Sve ovo dokaz je kakva sinergija vlada u klubu’, presretan je i prvi čovjek kluba Josip Šimunić.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.