VijestiDavor Mladina najavio utakmicu protiv Lokomotive

18. svibnja 2024.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2024/02/WhatsApp-Image-2024-02-23-at-11.29.31-1280x853.jpeg

Pred nogometašima Rudeša je posljednje domaća utakmica ove sezone. Gost na travnjaku podno tribine bl. Alojzija Stepinca u sklopu 35. kola Hrvatske nogometne lige bit će nekadašnji “podstanar” na stadionu u Kranjčevićevoj – Lokomotiva. Na početku sezone ova dva sastava bila su pretpostavljena među onima koji će se boriti za izbjeći relegaciju. Međutim, Rudeš je istu matematički osigurao prije pet kola, dok je Lokomotivin san o nastupu u kontinentalnom turniru još uvijek živ. Susret nam je najavio glavni trener Rudeša- Davor Mladina.

– Protivnik nam je poznat. Znate i sami da su oni mladi, potentni i energični i mislim da nas čeka teška utakmica. Po mom mišljenju zahtjevnija nego posljednja u Gorici. Šteta što tamo nismo nagrađeni igrom ili pogotkom, jer vidite sami da je naša momčad sastavljena od mladih igrača, a njima bi ipak značilo da su osvojili neki bod, kao što su zaslužili, a ne da nas se onako zakine. Ali ok, spremiti ćemo se koliko možemo, imamo nekih problema s povredama, Luka Pasariček je u Gorici završio svoju sezonu. Osim njega, nema nam ni druge “šestice” Tomislava Srbljinovića. Pokušati ćemo svakako dati sve od sebe – rekao je Mladina.

Iako rezultatskog pritiska nema, ovo će biti posljednja utakmica pred “kvartom” za Rudeš među domaćom nogometnom elitom. Obzirom na to, motivacije momčadi ne treba faliti?

– Ja se nadam, oni će sigurno dati svoj maksimum. U zadnje vrijeme oni i daju puno, ali očito to nije dovoljno za određeni rezultat, ali to je naš problem. Ali opet kažem, mislim da smo napravili dobar posao kod profiliranja za iduću sezonu, da je jasna lika vezana za mlade igrače. Ništa, spremiti se za onu utakmicu i vidjeti kako i što. Ali već je u tijeku priprema za iduću sezonu. Nama je bio cilj da vidimo te mladiće, jer će u drugoj ligi možda imati više problema nego u prvoj, obzirom na manjak pritiska sada, ali i stanje travnjaka. Ali morati ćemo jasno dovesti opet ciljana pojačanja, naći pravi “miks”6 i biti opet konkurentni za sami vrh, što želimo- zaključio je Mladina.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.