VijestiJOSIP JOE ŠIMUNIĆ NOVI PREDSJEDNIK NK RUDEŠ

24. svibnja 2023.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2023/05/joe-1280x853.jpg

”S velikim ponosom i zadovoljstvom možemo obznaniti da je na mjesto predsjednika NK Rudeša stigao legendarni hrvatski reprezentativac – Josip Joe Šimunić.

Dosadašnji izbornik hrvatske U-19 reprezentacije prihvatio se ove važne uloge, kako bi naš klub što spremniji dočekao izazove u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi.

Šimunićevo nogometno znanje i iskustvo, a stjecao ga je i kroz 105 nastupa u najdražem dresu, itekako će nam biti potrebno, jer ambicije kluba su, osim plasmana među najbolje, i biti što konkurentniji u tom probranom društvu.

‘Čast mi je što sam dobio priliku i došao na tako važnu funkciju. Moja, ali i želja svih u klubu je još dodatno podići nivo omladinskog pogona, kako bi stvarali a potom i koristili igrače iz vlastitog pogona. Naravno, sve s ciljem da postanemo što stabilniji klub u najvišem rangu hrvatskog nogometa. Ali i vodeći se našim sloganom ‘Totalno drukčiji od drugih’, rekao je Josip Šimunić.

Rudeš je svoju ambiciju dokazao angažmanom velikih imena hrvatskog nogometa, poput Silvija Marića, Fabijana Komljenovića, Davora Mladine, Željka Stinčića… A Šimunićev dolazak samo je ‘šlag na tortu’.

‘Mislim da je ovo najbolji pokazatelj svih naših sportskih planova, jer imati takvo ime, odnosno nogometnu instituciju u klubu velika je stvar. S Josipovim dolaskom poslali smo poruku svima, ali što je još važnije, uz već spomenuta velika imena hrvatskog nogometa, potvrdili i ozbiljnost cijelog našeg projekta’, naglasio je direktor kluba Stipe Čondrić.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.