VijestiNjih ne možeš prevariti, a dokaz tome su svi osmjesi

16. listopada 2023.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2023/10/WhatsApp-Image-2023-10-13-at-16.32.14-1280x854.jpeg

Svi znamo da se ljubav prema gradu, kvartu i(li) klubu rađa od najmanjih nogu. I zato smo posljednjih dana obišli naše najmlađe ‘susjede’

Prošlog smo tjedan bili u posjeti osnovnoj školi Rudeš u 2B i 2 D razredu. Uz predsjednika NK Rudeša Josipa Šimunića i direktora kluba Stipu Čondrića, s djecom su se družili, igrali i razgovarali Andrej Lazarov, Aleksa Latković, Vanja Vukmanović i Karlo Kralj. Naravno, za ove lijepe trenutke zahvalni smo učiteljicama Branki Soldo Tolić i Leoni Hostić, te ravnateljici Sanji Krstanović.
Ovog smo četvrtka pak bili u rudeškom vrtiću Grigor Vitez, a u grupi Medvjedići bili su igrači prve momčadi Karlo Špeljak, Luka Pasariček, Riad Mašala i Fran Topić.
Naravno, naši su igrači došli s poklonima. Dijelili su šalove, narukvice, te odradili bezbroj fotografija, a djeca su dobila i po dvije ulaznice za utakmicu protiv Slaven Belupa koja je na rasporedu sljedećeg petka.
Nepotrebno je reći da je ovog puta bilo bezbroj zanimljivih pitanja, ali i jaku puno smijeha. Bilo je čak i pjesme, a sve to naše je igrače napunilo novom energijom. Jer djecu ne možeš prevariti.
S toga na ovom zadovoljstvu zahvaljujemo odgajateljicama Aniti Tolić, Božici Knežević, pedagoginji Ivanki Vanjak te ravnateljici Ruži Babić.
Hvala vam što zajedno dišemo za Rudeš i veselimo se našem sljedećem druženju!

 

 

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.