VijestiTrener Golem: Ako igrače treba motivirati na ovom nivou…

19. listopada 2023.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2023/10/WhatsApp-Image-2023-10-19-at-11.45.04-1280x854.jpeg

Reprezentativna stanka dobrodošla je igračima Rudeša. Jer u dosadašnjih 11 kola osvojili su tek jedan bod. S time da je bilo utakmica u kojima je momčad zaslužila više. Ali jednostavno, u nekim trenucima i sreća im je okrenula leđa.
A da se igrači dodatno trgnu iz letargije, pobrinuli su se vodeći ljudi kluba, na čelu s direktorom Stipom Čondrićem i predsjednikom Josipom Šimunićem, koji su nakon subotnjeg poraza 1:3 u prijateljskoj utakmici protiv Slovenskog Radomlja okupili igrače, te im održali motivacijski govor.
‘Sve smo si rekli, a vjerujem da su i igrači shvatili poruku što želimo vidjeti na terenu. U petak želimo tri boda’, bio je jasan direktor kluba Čondrić.
Evidentno je da momčad treba porasti, prije svega na psihičkom planu. Nedostaje li im motiva nakon svih ovih negativnih rezultata?
‘Dečki na treninzima izgledaju dobro, trening mora uvijek štimati. A što se motivacije tiče, mislim da to ne bi trebao biti trenerov posao, na ovom nivou. Jer ako nekome nije motiv igrati Ligu 10, onda jednostavno nema tu što raditi’, prilično direktan bio je trener Toni Golem.
Ponovio je trener da su na popisu ozlijeđenih i dalje Oddei i Šehić, dok se Aleksa Latković, vratio treninzima. Dobra je to vijest, jer crnogorski je nogometaš u prvoj utakmici ovih momčadi zabio gol.
Naravno, u Rudešu se nakon svih ovih motivacijskih govora, razmišlja o prvoj pobjedi.
‘Nadamo se, vjerujemo da je došlo vrijeme za prvu pobjedu. Momčad je pri dnu tablice, ali s dolaskom novog trenera dobila je novu energiju, ima svoju kvalitetu. Znamo gdje su najopasniji. Prvo ime njihove ekipe je Xohxa, koji stvarno dobro igra. I nerealno mi je da je on još uvijek igrač Belupa, s obzirom na njegove prezentacije. Imamo plan kako igrati protiv Belupa, gledali smo ih dosta, dignuli su se s dvije domaće pobjede, uzeli su šest bodova i sigurno dolaze sa željom bodove uzeti i kod nas. No, mi ćemo napraviti sve da napokon bodovi sjednu na naš konto’, poručio je trener Golem.
Utakmica 12. kola protiv Slaven Belupa na rasporedu je u petak (20. listopada) od 18 sati na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.