VijestiNK Rudeš i Toni Golem sporazumno se razišli

12. studenoga 2023.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2023/11/WhatsApp-Image-2023-11-12-at-14.22.10-1280x854.jpeg

Početkom rujna, točnije nakon sedmog kola u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi, trener Toni Golem preuzeo je momčad Rudeša, koja je u tom trenutku imala samo jedan bod. Nažalost, u novih osam kola, rezultatskog iskoraka nije bilo. Istina, ostvario je Rudeš još dva remija, ali u subotu je stigao bolan i težak poraz 0:4 u važnoj utakmici protiv Istre 1961. te su se klub i trener Golem dogovorili o sporazumnom raskidu poslovne suradnje.
‘Zahvaljujem se direktoru i predsjedniku kluba na suradnji. Jednostavno, nismo uspjeli krenuti svi zajedno u smjeru u kojem smo željeli, te smo se odlučili na raskid suradnje. Klubu i sljedećem treneru želim uspjeh u ostvarivanju ciljeva.’, rekao je sada već bivši trener Golem.
‘Toniju Golemu mogu samo zahvaliti na uloženom trudu i energiji koju je donio u naš klub. Naravno, hvala mu i na dvjema pobjedama u Kupu, odnosno ulasku u četvrtfinale ovog natjecanja. Na našu žalost, u prvenstvu, koje nam je prioritet jer želimo ostati u društvu najboljih, rezultat je unatoč nekim dobrim utakmicama izostao. Svjesni smo da je bodovno stanje jako teško, ali dokle god imamo prilike ostvariti taj naš primarni cilj, pokušavat ćemo sve’, naglasio je predsjednik kluba Josip Šimunić.
‘Stanje je ozbiljno, hvala treneru Toniju na trudu i zalaganju koji je uložio u nadogradnju momčadi. Nažalost, unatoč svemu, svi vidimo kako naš klub ima samo tri boda i da smo bez pobjede u HNL-u. Možda bi bilo najbolje da se igrači zapitaju nakon subotnje izvedbe. NK Rudeš je ispadao i vraćao se u najviši rang natjecanja te pokazao karakter kroz godine postojanja, a to se očekuje i od igrača koji predstavljaju klub. Nas u klubu veseli rad škole nogometa koja u sve tri kategorije HNL-a ima odličan pristup, zalaganje i rezultate, te vjerujemo da su gladniji uspjeha nego neki igrači prve momčadi’, poručio je direktor kluba Stipe Čondrić.
Po imenovanju novog trenera pravovremeno ćemo obavijestiti javnost.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.