VijestiNK Rudeš na hodočašću na Mariji Bistrici

6. svibnja 2019.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2019/05/59323750_2348269342164150_4535250345181315072_n.jpg

Svake godine početkom svibnja Grad Zagreb tradicionalno organizira  hodočašće sportaša Zagrebačke nadbiskupije na Mariju Bistricu. Ove godine hodočašće je organizirano sedamnaesti puta u nizu.  Tako su pripadnici NK Rudeš zajedno sa ostalim sportašima  Zagrebačke nadbiskupije danas prisustvovali ovom događaju koji je organiziran od strane Odjela za pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije. Osim pripadnika našega kluba, hodočašću svake godine prisustvuju i ekipe iz drugih klubova kao što su  GNK Dinamo, NK Zagreb, NK Lučko, NK Rudeš, NK HAŠK Zagreb, KK Cedevita Zagreb, KK Cibona Zagreb, KK Zagreb, HAVK Mladost, RK Zagreb, ŽRK Lokomotiva, HAOK Mladost i Zagrebački teakwondo savez, Zagrebački atletski savez i AK Agram.

Predstavnici Odjela za pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije su gradonačelnika Milana Bandića upoznali sa programom hodočašća koje uglavnom započinje okupljanjem sportaša, procesijom i putom svjetla na Bistričkoj kalvariji, a nastavlja se svetom Misom. Za kraj je predviđeno zajedničko druženje sportaša.

Cilj hodočašća je da kao zajednica svih sportaša zahvalimo Bogu na svemu što smo dobili tijekom sezone i molimo se za ono što je pred nama.

U nastavku možete pogledati fotogaleriju s današnjeg hodočašća ! 🙂

 

 

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.