VijestiNogometaši Rudeša i dalje čekaju prvu prvenstvenu pobjedu

9. listopada 2023.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2023/10/WhatsApp-Image-2023-10-07-at-18.17.04.jpeg

Pognute glave Rudeš se vraća i iz Osijeka. Domaćin je na Opus Areni upisao pobjedu 3:0, tako da momčad trenera Golema nakon 11 kola SuperSport Hrvatske nogometne lige i dalje ima samo jedan bod te se nalazi na dnu prvenstvene tablice.
Nije dugo trebalo da Osijek zagospodari terenom, a prvu veliku šansu imao je u šestoj minuti, no završnica Miereza bila je prilično loša. Osijek je u 13. minuti zaprijetio preko Bukvića, ali vratar Matej Marković odlično je reagirao. Bila je Rudešova ‘jedinica’ sjajno raspoložena, te je u 24. minuti spriječila i Gržana.
Nažalost po momčad iz zapadnog dijela Zagreba, u igri prema naprijed nije bila učinkovita, tako da je tih 0:0 izgledalo i dobro.
Ipak, kada se očekivao odlazak na odmor, domaćin je ipak uspio stići do prednosti. Pušić je ubacio, a glavom je prvi domaći strijelac Mierez pogodio za 1:0.
U nastavku su Osječani, koje je s klupe umjesto smijenjenog Stjepana Tomasa vodio Ivo Smoje, nekako ‘smanjili gas’, a i Rudeš je uspio povezati nekoliko lijepih akcija. Pripomogle su tome i promjene koje je napravio trener Golem.
No, sve nade Rudeša pale su u vodu u 80. minuti. S time da je Marković sjajno reagirao kod prvog Fiolićevog udarca, ali lopta se ponovno njemu odbila na nogu, a sada više ni najbolji igrač Rudeša u ovoj utakmici, nije mogao ništa te je Osijek poveo 2:0.
U posljednjim trenucima dvoboja za konačnih 3:0 pogodio je Darko Nejašmić.
‘Teško mi je bilo što reći nakon ovakvog poraza. Nažalost, i dalje smo bez pobjede. Istina, teško je bilo za očekivati da ćemo protiv Osijeka, koji unatoč rezultatskoj krizi, ima odličnu momčad sa sjajnim pojedincima. Sva sreća pa dolazi ova stanka u prvenstvu, te ćemo, nadam se, uspjeti dodatno presložiti re-dove, odnosno psihički se podići’, izjavio je nakon utakmice vratar Matej Marković.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.