VijestiRudeš i dalje čeka prvu pobjedu

18. rujna 2023.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-18-at-14.52.33.jpeg

U prvom utakmici 8. kola SuperSport HNL-a nogometaši Lokomotive su u Kranjčevićevoj ulici, kao domaćini, pobijedili Rudeš 1:0 (1:0).

Lokomotiva je upisala drugu ligašku pobjedu ove sezone i to drugu u nizu, a za nju je zaslužan bio Indrit Tuci koji je u 39. minuti postigao jedini gol na utakmici. Zabio je pritom Tuci lijepo iz slobodnog udarca, s 25 metara. Iako situacija zbog koje je sudac označio prekršaj nije posve jasna.

Nažalost, ni novi trener Toni Golem, barem zasad, nije osjetio slast pobjede.

Iako je Rudeš imao svojih prilika, nakon što se oslobodio laganog pritiska domaćina, ali u 29. minuti Petković nije bio precizan.

U drugom dijelu Rudeš je podigao razinu igre, ali rezultatskog pomaka nije bilo. U posljednjih deset minuta Rudeš je tek jednom došao do prilike, ali je Pasariček bio neprecizan. Lokomotiva je tako stigla do minimalne pobjede, ali i tri nova boda, dok Rudeš nakon kola na svom kontu ima samo jedan.

‘Nažalost, startao sam porazom. Utakmica nije bila baš atraktivna, ni za gledatelje, ni za nas dolje uz teren. Malo pravih prilika, kako za Lokomotivu, tako i za nas. Mi smo mogli otvoriti utakmicu golom, ali učinila je to Lokomotiva, iz prekida. Prvo poluvrijeme bilo je u inicijativi Lokomotive, a drugo u našoj. Dolazili smo dobro do zadnje trećine, ali nismo bili dovoljno konkretni. Situacija je teška, još je 28 kola, puno bodova je u igri. Sjećamo se kako je prošle sezone Gorica napravila čudo, koja je bila također u teškoj situaciji, ali izvukla se. Svima nam je motiv ta liga deset, biti u društvu najboljih, radimo, treniramo, svi se trude maksimalno. Tu sam tek desetak dana, ali moramo pod hitni početi osvajati bodove i hvatati priključak za drugim ekipama’, rekao je nakon utakmice trener Rudeša Toni Golem.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.