VijestiRudeš lovi pobjedu protiv Gorice na Kranjčevićevoj

2. svibnja 2019.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2019/04/thumb.php_-1.jpg

U sklopu 32. kola HT Prve lige Rudeš će ugostiti HNK Goricu u petak, 3. svibnja 2019. od 18 sati na Kranjčevićevoj. Igrači Rudeša aktivno su se pripremali za ovu utakmicu tokom cijelog tjedna, a trener Ivković vjeruje u svoje igrače koji sutra moraju ići na pobjedu.

– Ovo je utakmica koja ne bi trebala i neće imati kalkulacija. Obje momčadi igraju na pobjedu i ta pobjeda je i jednima i drugima prijekopotrebna; Gorici za borbu za Europu, a nama ja eventualni ostanak u 1. HNL. Bez obzira što želimo pobjediti, moramo se postaviti pametno na terenu da iskoristimo maksimalno sve situacije za vrijeme utakmice – izjavio je trener Rudeša Tomislav Ivković.

– Igramo dobro, povezali smo dvije odlične utakmice. Imamo neke izostanke zbog viroze, no i Gorici fale neki igrači tako da nismo oštećeni. Vidjet ćemo kako će to završiti, ali nadamo se uspjehu – dodao je trener Ivković.

Cijena ulaznice za sutrašnju utakmicu je 40 kn, a karte se mogu kupiti od 16 sati na Kranjčevićevoj (prodaja karata vrši se kod kolnog ulaza na stadion).

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.