VijestiTrener Golem uoči utakmice 1/16-finala SuperSport HNK-a

26. rujna 2023.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-26-at-12.52.26-1280x853.jpeg

Svega tri dana nakon ligaškog okršaja protiv Dinama, Rudeš ove srijede od 15.30 sati u Zmijavcima protiv domaće Croatije, člana Prve NL, igra utakmicu 1/16-finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.
‘Bit će teško, jer dobro znam njihov mentalitet i ekipu. Poznajem ih, igrao sam dosta puta sa Solinom protiv njih. No, imam dobra iskustva, gotovo sam uvijek pobjeđivao, nikad nisam gubio u Zmijavcima. A tome se nadam i sada. Nama ova utakmica dolazi između dva teška ligaška ogleda (op.. Dinamo prošle nedjelje, Rijeka ove nedjelje), ali i s obzirom na našu situaciju na tablici. I sigurno nam nije jednostavno sada ići na ovakvo dugačko putovanje, ali ova utakmica nam može itekako dobro doći, da svladamo nezgodnog domaćina, da se napunimo samopouzdanjem, i da napokon pobijedimo nekoga’, rekao je nakon posljednjeg treninga, a uoči odlaska na put, trener Rudeša Toni Golem.
Dočekat će vas jedan bivši igrač Rudeša, Tomislav Gudelj, vjerojatno željan dokazivanja protiv bivšeg kluba?
‘Gudelj je uvijek zabijao, cijelu prošlu sezonu u Rudešu, a sada se vratio u matični klub. Zabio je četiri gola u dvije utakmice. I o njegovoj kvaliteti ne treba govoriti. Svi znamo tko je i što je Gudelj. No, napravit ćemo sve da nama ne zabije’.
Imate sve igrače na raspolaganju?
‘Šehić je osjetio kvadriceps, Lazarov pak ima problema s leđima. I zato ćemo ih poštedjeti. Osim toga, već neko vrijeme nema Oddeija. Svi ostali su zdravi’, završio je trener Golem.
Prošle sezone, u SuperSport Prvoj NL, Rudeš i Croatia igrali su tri utakmice. U Zmijavcima je slavila Croatia 2:1, dok je u kasnijim, zagrebačkim ogledima Rudeš upisao pobjede 3:1 i 4:1.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.