VijestiVanja Vukmanović potpisao profesionalni ugovor s Rudešom

6. listopada 2023.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2023/10/WhatsApp-Image-2023-10-05-at-20.05.40-1280x854.jpeg

Iako nas položaj na prvenstvenoj tablici ne veseli, ipak imamo razloga za sreću i zadovoljstvo. Naime, NK Rudeš je s 19-godišnjim Vanjom Vukmanovićem potpisao profesionalni ugovor, koji našeg ‘matematičara’ s klubom veže do 2027. godine. Osim što je odličan nogometaš, Vukmanović je i uzoran student na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, na kojem je sada upisao drugu godinu.
A kako je riječ o igraču koji je stasao u NK Rudešu, to je zadovoljstvo još veće.
‘Izuzetno smo sretni i ponosni, jer Vanja je već godinama dio našeg razvojnog programa. Presretni smo kako se razvio, te što je već sada postao standardni član naše prve momčadi. A to je i cilj našeg kluba, da razvijemo što više takvih igrača’, naglasio je direktor kluba Stipe Čondrić.
‘Ovo je dokaz smjera u kojem naš klub ide. Želimo da više od polovine igrača prve momčadi budu igrači koji su odrastali u NK Rudešu. Žao mi je samo što Vanjin talent i trud nisu nagrađeni pozivom u hrvatsku U-21 reprezentaciju, jer ja kao bivši igrač ali i izbornik, vidim da potencijala ima. No, sada je na Vanji da još više zapne, pa će, nadam se, ispuniti i taj san’, dodao je predsjednik kluba Josip Šimunić.


All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.