VijestiZagići NK Rudeša

28. kolovoza 2023.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2023/08/2a7e0dfc-76b7-4c3d-99d9-e53dc9b61a88.jpg

Nakon što su prethodnog vikenda na turniru u Sisku osvojili treće mjesto, Zagići NK Rudeša i ovog su se vikenda okitili medaljama.
Na turniru u Odri nastupili NK Rudeš se predstavio s dvije ekipe. Zagići 2 (igrači rođeni 2016. godine) uskočili su zbog odustajanja jedne ekipe te je turnir dobrodošao treneru Jambrušiću kao priprema za nadolazeće prvenstvo. Odigrali su tri jake utakmice. Protiv OŠ Dinama izgubili su 1:0, zatim sa domaćinom NK Odrom odigrali su 1:1, dok su od NK Brezovice izgubili 3:1.
Dečki su pokazali da se mogu nositi sa starijima, nedostaje još malo uigranosti i dva stožerna igrača koji će se priključiti tokom ovog tjedna. Zagići 1 (igrači 2015) osvojili su sjajno treće mjesto. U skupini su upisali tri pobjede bez primljenog gola, s gol razlikom 27:0 protiv ekipa NK Kurilovec, NK Brezovica i NK Lučko. U četvrtfinalu je pobijeđena HNK Gorica s uvjerljivih 4:1. Igrači trenera Jambrušića potom su u polufinalu s NK Lokomotivom odigrali 1:1, te nažalost, nakon lutrije penala – ostali su bez finala. Brončanu medalju osvojili su pobjedom protiv NK Blata rezultatom 1:0. Zagići su odradili kvalitetno ovaj turnir, kompletirani su i spremni za početak prvenstva, te se nadaju dobrom rezultatu.
Naravno, osim Zagićima Rudeša, velike pohvale idu i organizatoru turnira, koji se pobrinuo da sva djeca, unatoč ekstremnim vrućinama, imaju dovoljno tekućine, pa i hlada.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.