VijestiIgrači Rudeša gostuju u Koprivnici

27. ožujka 2019.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2019/03/TomislavIvkovicNKLokomotivaZagrebvHNKSOc6AyC-xwzl.jpg

U sklopu 26.kola HT Prve lige Rudeš gostuje kod NK Slaven Belupa u Koprivnici, a utakmica je zakazana za 18 sati.Trener Tomislav Ivković zadovoljan je treninzima koji su odrađeni tijekom ovog i prošlog tjedna te je najavio jednu dobru utakmicu, uz jasnu naznaku da je Slaven Belupo jedna posložena momčad.

– Slaven Belupo je momčad koja je vrlo dobra, uz par odličnih pojedinaca koji su dovedeni tijekom prijelaznog roka i koji definitivno rade pozitivnu razliku, misleći na Krstanovića, Čanađiju i Menala. Belupo će sigurno dati sve od sebe, no mogu reći da ćemo i mi dati sve od sebe da odemo uzdignute glave s terena u Koprivnici – izjavio je trener Ivković koji je siguran da će ekipa na terenu dati sve od sebe.

– Mi želimo u ovoj utakmici pokazati želju i volju. Nema nikakvog imperativa jer je imperativ stavljen u kontekst da Belupo mora dobiti nas. Naš cilj je da odigramo najbolju utakmicu do sada i da budemo pravi – izjavio je trener Rudeša Tomislav Ivković uz komentar kako misli da su igrači dobro radili cijeli tjedan. Uz to, ističe kako su igrači Rudeša na dobrom putu da ostvare dobar rezultat ako je suditi prema treninzima koji su odrađeni i prijateljskim utakmicama koje su odigrane za vrijeme reprezentativne pauze.

– Ako igrači uspiju pretočiti barem 70% onoga što smo radili proteklih dana na treningu, možemo se nadati vrlo kvalitetnoj utakmici s naše strane te pozitivnom rezultatu – dodaje.

 

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.