VijestiRudeš intenzivno trenira za vrijeme reprezentativne stanke

23. ožujka 2019.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2019/03/Tomislav-Ivković-1280x855.jpg

Nakon prošlotjedne utakmice s Hajdukom uslijedila je reprezentativna stanka, a trener Tomislav Ivković stanku je iskoristio za maksimalnu pripremu igrača za utakmicu koja slijedi, u četvrtak, 28. ožujka u Koprivnici protiv Slaven Belupa.

– Cijeli tjedan radili smo na fizičko-taktičkoj pripremi. Odradili smo dvije prijateljske utakmice, jednu sa slovenskim drugoligašem NK Bravom koju smo pobijedili 3:2 te drugu sa juniorima Lokomotive koju smo izgubili, no obje utakmice su opravdale svoju svrhu – rekao je trener Tomislav Ivković koji je zadovoljan odrađenim treninzima.

Prošlog tjedna igrači su svakodnevno trenirali, a u utorak i srijedu na rasporedu su bila dva treninga, jedan jutarnji i jedan popodnevni.

– Nakon što smo odradili tjedan, igrači su malo umorni i dobili su zasluženi odmor, u nedjelju imaju slobodan dan, a od ponedjeljka krećemo opet od nule. Bitno je da se igrači odmore kako bi od ponedjeljka bili mentalno i fizički spremni za novi tjedan jer ćemo intenzivno raditi kako bi se spremili za nadolazeću utakmicu – dodao je Ivković.

Utakmica je na rasporedu 28.ožujka u 18 sati u Koprivnici.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.