VijestiRudeš bez bodova u Koprivnici

29. ožujka 2019.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2019/03/faa041ccb8077a9fe2a5-1280x853.jpeg

26. kolo HT Prve lige otvorili su ponovno igrači Rudeša koji su gostovali kod NK Slaven Belupa. Utakmica je bila završena rezultatom 2:1, a Rudeš nije uspio upisati pobjedu na gostujućem terenu.

– Kada ostanete bez igrača u 15. minuti treba proći jedan period utakmice da se igrači priviknu na to da imaju igrača manje na terenu. Imali smo period gdje smo dobro parirali s igračem manje te uspjeli zabiti za 1:1, no dogodila se greška kod vraćanja lopte u 16 metara. Imali smo krivi pas iz kojeg smo dobili drugi gol. U drugom poluvremenu ni jedna ni druga momčad nije imala neke šanse. Nismo uspjeli ostvariti ono što smo htjeli u Koprivnici i čestitam Slavenu na pobjedi – rekao je pomoćni trener Vladimir Balagović koji je vodio utakmicu s klupe Rudeša pošto je trener Ivković odrađivao drugu utakmicu suspenzije. To je na ruku išlo Slaven Belupu koji je Rudešu uspio uzeti 3 boda.

– Očekivali smo tešku utakmica, od prve minute smo je htjeli usmjeriti na naš mlin i to smo uspjeli. Olakšalo nam je to što je igrač Rudeša dobio crveni karton. Uspjeli smo privesti utakmicu kraju pozitivnim rezultatom. Važna su nam ova 3 boda jer ćemo mirnije privesti prvenstvo kraju – rekao je trener Slaven Belupa Ivica Sertić.

Trener Ivković odradio je suspenziju te je dobra vijest što će moći voditi momčad u narednim utakmicama, no treneri Rudeša ne mogu računati na dva igrača u idućem kolu protiv Istre – Vilibalda Vucu koji je u 15. minuti utakmice zaradio crveni karton te Dinu Halilovića koji je sakupio 3 žuta kartona.

– Nažalost hendikepirani smo za utakmicu protiv Istre, no bez obzira na to mi ćemo se posložiti najbolje što možemo, koga nema, bez njega se mora.  U svakom slučaju bit će prava borba protiv Istre, izaći ćemo u najopasnijem mogućem sastavu na teren protiv Istre – najavio je pomoćni trener Balagović.

Rudeš će Istru 1961 ugostiti u četvrtak, 4. travnja na Kranjčevićevoj.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.