VijestiPosljednja pripremna utakmica

13. srpnja 2023.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2023/07/rudes-vs-varazdin.jpg

Deset dana uoči utakmice prvog kola SuperSport HNL-a, naši su nogometaši odigrali posljednju pripremnu utakmicu. S druge strane bila je momčad Varaždina, koja je podno tribine bl. Alojzija Stepinca u Rudešu, upisala pobjedu 1:0.
Trener Robert Prosinečki u dva je poluvremena izveo dvije momčadi. S time što je već u prvoj minuti Miguel Campos ‘zaradio’ crveni karton, te ga je zamijenio Camara Aboubacar. U prvom poluvremenu priliku su opet dobili naši mladi igrači, koji su još jednom opravdali trenerovo povjerenje.
Iz tog dijela bilježimo i pogodak gostiju, ali i njihovu bolju igru, odnosno dominaciju. U nastavku, s ulaskom Stjepana Plazonje i Joaa Arauja, Rudeš je zaigrao bolje i konkretnije, te je u nastavku čak i bio opasniji suparnik.

‘Vidljiv je umor na igračima, jer još smo u punom treningu. No, bez obzira na to, bilo je nešto lošijih, ali i dobrih detalja. Moram reći i daje Varaždin djelovao jako dobro. U svakom slučaju, ima elemenata koje još moramo popraviti, ali idemo u dobrom smjeru i vjerujem da ćemo do ogleda na Rujevici biti pravi’, naglasio je trener Prosinečki.
Rudeš je tijekom priprema odigrao četiri prijateljske utakmice. Protiv Gorice bilo je 0:0, protiv Napretka iz Kruševca Rudeš je upisao pobjedu 1:0, dok je protiv Sesveta naša momčad slavila 4:0. U posljednjoj pripremnoj utakmici Prosinečki je doživio prvi poraz (0:1).

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.