VijestiPrekid suradnje od strane NK Rudeša i sportskog direktora Silvija Marića

12. srpnja 2023.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2023/07/WhatsApp-Image-2023-07-12-at-13.45.22.jpeg

Poštovani,
Ovim putem obavještavamo sve naše navijače kako je došlo do prekida suradnje od strane NK Rudeša i našeg dosadašnjeg sportskog direktora Silvija Marića.
Naravno, nakon svih prekrasnih i zajednički ostvarenih velikih uspjeha, suradnja je prekinuta i zajednički je zaključak bio da svatko krene svojim putom.
‘Nažalost, to je u nogometu tako. Napravili smo vrhunski rezultat i uživao sam u Rudešu. Klubu želim puno uspjeha i neka ispuni ciljeve koje smo imali. U svakom slučaju, Rudeš će u meni imati velikog navijača’, poručio je Silvio Marić.

Ovaj dio posla sada će preuzeti operativni predsjednik Josip Šimunić, koji je i prilikom promocije na čelnu poziciju kluba, bio zamišljen kao prvi ‘operativac’.
‘Prije svega, svakako želim zahvaliti Silviju Mariću na vrhunski odrađenoj prošloj sezoni, koja nas je i vratila u društvo najboljih hrvatskih klubova, ali i energiji koju je donosio u klub. Naravno, Mariću želimo puno uspjeha u svim budućim projektima, a vjerujem da će mu i iskustvo skupljeno u Rudešu biti od velike pomoći. U svakom slučaju, naš klub ide u pravom smjeru i veselimo se skorom početku nove sezone’, riječi su predsjednika NK Rudeša Josipa Šimunića.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.