VijestiProsinečki najavio Hajduk (5. kolo)

18. kolovoza 2023.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2023/08/WhatsApp-Image-2023-08-18-at-13.51.54-1280x768.jpeg

Ove nedjelje u goste Rudešu (stadion u Kranjčevićevoj, 18.50 sati) dolazi Hajduk. Iako je njegova momčad još uvijek bez bod(ov)a, trener Robert Prosinečki ne očajava. Svjestan je potencijala svoje momčadi, ali i uvjerenja kako će dobra igra, koju su njegovi igrači prezentirali u okršajima, posebice s Osijekom i Slaven Belupom, biti nagrađena.
A evo kako najavljuje okršaj protiv Hajduka.
‘Hajduk je sad imao utakmici u Europi, na kraju uz dobru igru ispao i sad mu je prvenstvo bitno. Za Rudeš je teško, jer nemamo bod. Probat ćemo sve da dobro odigramo i napravimo dobar rezultat. Imali smo i peha, ali smo i trebali imati koji bod, no, nije se dogodilo. Radimo i dalje, vidjet ćemo u nedjelju. Hajduk je favorit, jako dobro izgleda, prvi je, ima bodove, sve je dobio. Nije nimalo lako’, naglasio je trener Prosinečki. Za utakmicu, kaže, svi su spremni, ali i poletni. Bez obzira na ‘nulu’.
‘Manje-više svi su zdravi, koliko god da nemamo bodove, dečki dobro rade. Neke smo utakmice baš dobro odigrali, dominirali smo, ali još smo na nuli’.
Prosinečki je u susretu s Varaždinom postavio novog vratara, umjesto Marića branio je Kralj. Hoće li tako i ostati?
‘Nažalost, nekad ispada da je najlakše pokopati nekoga, ali Kralj je pokazao dobru formu protiv Varaždina, najvjerojatnije će Kralj braniti. To su prve utakmice u prvoj ligi za 95 posto naših igrača, igra puno djece 2004. godište, napravili smo neke greške i zato nemamo boda. Ali, to je tako, ritam je drugačiji od druge lige, morat ćemo pričekati na Rudeš. Najvažnije je da dobro izgledamo, do 60.-70.minute, a nakon toga padamo. Je li to fizički, psihološki, ili, jednostavno, igrači nisu naviknuli na taj ritam, ne zna. Ali, siguran sam da će u nedjelju biti dobra utakmica, a najbitnije da mi odigramo mušku utakmicu’, rekao je Prosinečki.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.