VijestiRobert Prosinečki s optimizmom krenuo prema Rujevici

21. srpnja 2023.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2023/07/WhatsApp-Image-2023-07-21-at-17.57.39.jpeg

Pred nogometašima Rudeša prva je utakmica u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi. U subotu od 18.45 sati igrači Roberta Prosinečkog igrat će na Rujevici protiv Rijeke. Na dan odlaska prema Rijeci, trener je izašao pred novinare i najavio dvoboj.
‘Iza nas je jedan dugi trenažni period i jasno da jedva čekamo utakmicu. Igramo s jednom od boljih momčadi u ligi, što je pokazala i prošle godine. I sada s nekim pojačanjima, Rijeka će se sigurno boriti za vrh. Dobro smo radili i moji dečki jedva čekaju utakmicu. Ima ih dosta koji će debitirati u prvoj ligi, čak devet ili deset. Ne idemo tamo da bi se preplašili, idemo odigrati pravu mušku utakmicu, pa ćemo vidjeti što će nam donijeti. Svi su spremni, i ne samo onih početnih 11 u mom sastavu, nego svih 23 koji idu na put’, rekao je Prosinečki te dodao.
‘Gledali smo Rijeku, znamo njezine kvalitete. I jedni i drugi imamo dobru atmosferu, i bit će to zanimljiva utakmica, gdje Rudeš sigurno neće skinuti gaće. i reći, ‘evo, sad nas pobijedite lagano’. Sigurno ćemo pružiti odličan otpor, idemo s optimizmom na Rujevicu’.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.