VijestiRudeš bez bodova na Poljudu

16. ožujka 2019.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2019/03/0c04b308b654daa1646b.jpeg

U sklopu 25. kola HT Prve lige ekipa Rudeša gostovala je kod Hajduka na Poljudu, no nažalost ipak nismo uspjeli doći do bodova, a utakmice ja završena rezultatom 3:0.

– Sve što smo najavljivali kroz tjedan se i pokazalo na terenu. Pohvale Rudešu, kao što sam najavljivao oni su dobra natjecateljska ekipa koja je došla na Poljud da napravi nešto kroz kontru i polukontru, pružali su dobar otpor. Kad se sve zbroji i oduzme, zadovoljni smo, čestitke momčadi na još jednoj pobjedi, rekao je trener Hajduka Siniša Oreščanin.

Unatoč rezultatu, ekipa Rudeša do samog kraja utakmice pružala je otpor, a trener Hajduka skrenuo je pozornost na mlade igrače Hajduka Luku Pasaričeka i Franka Kovačevića koji su ove natjecateljske polusezone u Rudešu na posudbi te rekao da se vidjelo da su željni igrati.

Nažalost, trener Tomislav Ivković nije mogao voditi utakmicu jer odrađuje prvu od dvije utakmice kazne koju je zaradio u utakmici protiv Lokomotive na Kranjčevićevoj prije nekoliko tjedana. Ekipu Rudeša na Poljudu vodio je pomoćni trener Vladimir Balagović koji se osvrnuo na igru svojih igrača i na press konferenciji nakon utakmice.

– U startu moram reći da je ovo bila zaslužena pobjeda Hajduka. Pokazali su da imaju veliku kvalitetu, digli su nivo igre i zasluženo slavili. Mi smo imali 15 – 20 minuta u drugom dijelu dobar nivo, stvarali smo prilike, i da smo zabili, mogli smo i okrenuti utakmicu. Nismo, i zbog toga čestitke Hajduku na tri boda – izjavio je Balagović te dodao kako se vidi da ekipa Rudeša napreduje iz dana u dan.

– Gušt i milina je trenirati ove igrače, Kovačević i Pasariček iz Hajduka, Juranović iz Osijeka. Svi oni su prošli prave nogometne škole, prepoznaju situacije, odmah reagiraju – dodao je Balagović.

Na ovu utakmicu osvrnuli su se i igrači Luka Pasariček i Franko Kovačević.

-Nismo iskoristili naše prilike, a kad ne zabiješ Hajduku na Poljudu onda se nemaš čemu ni nadati – kazao je Pasariček.

Kovačević je dodao kako nije imao tremu prilikom utakmice jer da se priviknuo na novu ekipu.

– Nije mi ništa novo igrati u ovakvoj atmosferi, igrao sam za Hajduk i protiv Evertona pred puno više gledatelja, a meni je iskreno podrška Hajduku s tribina davala osjećaj kao da bodre mene – dodao je Kovačević te poželio sreću Hajduku u nastavku sezone.

 

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.