VijestiRudeš gostuje u Rijeci

27. travnja 2019.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2019/04/thumb.php_-1.jpg

U sklopu 31. kola HT Prve lige nogometaši Rudeša gostuju kod HNK Rijeke. Nakon odlično odigrane utakmice protiv Lokomotive prošlo kolo, igrači Rudeša spremni su za nove izazove. Trener Ivković bio je izrazito zadovoljan odigranom utakmicom protiv Lokomotive na Kranjčevićevoj prošlo kolo bez obzira na rezultat.

– Protiv Lokomotive smo igrali vrlo dobro, nažalost nismo imali sreće, ali u toj utakmici pokazali smo kako moramo igrati – rekao je trener Rudeša Tomislav Ivković.

– Veselim se utakmici na Rujevici gdje su uvjeti  fantastični. Zadnja utakmica koju smo igrali protiv HNK Rijeke nije bila realna slika naše igre, napravili smo greške u fazi obrane koje inače ne bi trebali raditi, ali ekipa dobro radi i te greške svodimo na minimum – dodao je Ivković.

– Nadam se da će ovo biti još jedna utakmica u nizu nakon Lokomotive da nastavimo kontinuitet dobrih igara, da budemo opasni i da ovog puta ostvarimo pozitivan rezultat protiv Rijeke. Respektiramo je i cijenimo, igrat ćemo napadački i ofenzivno. Nadam se da će ovog puta uz dobru igru, i sreća biti na našoj strani – dodao je Ivković

 

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 28. travnja od 19 sati.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.