VijestiRudeš ipak bez bodova u Osijeku

13. travnja 2019.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2019/04/osijek-rudes-2-696x490.jpg

Igrači Rudeša ipak nisu uspjeli doći do bodova na gostovanju u Osijeku, no već u subotu (20.travnja) slijedi nova šansa, na domaćem terenu u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive. Trener Tomislav Ivković u dvoboju protiv Osijeka nije mogao računati na trojicu standardnih igrača – Dragana Juranovića, Tomislava Štrkalja i Ericka. Nažalost, Dragan Juranović i Tomislav Štrkalj nisu mogli nastupiti zbog klauzule o posudbi, dok je Joao Erick u prošlom kolu protiv Dinama zadobio ozlijedu i nije bio spreman za nastup u Osijeku.

– Znači razlika između njih i nas je bila ta što smo mi njima poklonili golove. Pogriješili smo po ne znam koji puta. Prvi gol je pao iz dijagonale s 40 metara, obrambeni igrači stajali su previsoko, umjesto da su se povukli prema nazad i izbili čistu loptu koja je na kraju zbog grešaka završila u golu. Drugi gol je pao također iz naših grešaka, u svom posjedu izgubili smo loptu, dodali je direktno protivniku u noge i dobili gol – izjavio je trener Tomislav Ivković.

-Isto tako, greška je naša i kod penala. Imali smo sreće tu da je golman obranio jer stvarno nismo zaslužili da izgubimo s velikim brojem golova u mreži – dodao je Ivković te naglasio da je Osijek nažalost iskoristio sve greške Rudeša.

– Imali smo šansi prema naprijed, no svaki udarac njihov golman je obranio. Ono što je pozitivno je da smo uspjeli stvoriti šanse ekipi poput Osijeka i da su sve šanse bile isključivo iz igre – kazao je Ivković.

Iduće kolo Rudeš će ugostiti Lokomotivu, u subotu, 20.travnja od 14.30 sati na Kranjčevićevoj.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.