VijestiRudeš na gostovanju u Osijeku

11. travnja 2019.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2019/04/Osijek.jpg

29. kolo HT Prve lige standardno će otvoriti Rudeš, no ovog puta na gostovanju kod Osijeka. Trener Tomislav Ivković dobro je posložio momčad koja je u Osijek otišla definitivno s namjerom da uzme bodove. Ako se prisjetimo prošle utakmice protiv Osijeka na Kranjčevićevoj, Osijek je slavio minimalnom prednošću od 1:0, a momčad Rudeša odlično je parirala Osijeku.

– Takva utakmica kao protiv Osijeka, kao trener mogu reći da je to ispit karaktera. Svaku utakmicu koju Osijek igra kući je borbena. Početak utakmice je uvijek agresivan, borbeni su i stoje što bliže igraču. Momčad Osijeka igra na način da želi što prije ostvariti pogodak kako bi se utakmica otvorila te kako bi mogli koristiti kontre i polukontre igrači kojima to paše – izjavio je trener Tomislav Ivković.

Da momčad Rudeša može odlično parirati jačim ekipama, dokazuje i prošlo kolo kada je rezultat nakon prvog poluvremena protiv aktualnog hrvatskog prvaka bio 0:0.

– Igrači Rudeša morali su izvući pouku iz grešaka koje su se dogodile u prošlom kolu. Prvi gol je bio odraz totalne dekoncentracije i jedne vrste neprofesionalnosti. Ako u prvim minutama utakmicama ne naprave ono što smo se dogovorili, znači da nisu totalno “unutra” i da ne žive ono o čemu pričamo – dodao je Ivković.

– Protiv Osijeka igrači moraju pokazati kvalitetu koju imaju, siguran sam da je imaju. Greške koje su se događale protiv Dinama treba svesti na minimum i to je jedini način da se može ostvariti pozitivan rezultat, a iskreno vjerujem da to možemo – kazao je trener Ivković.

Utakmica je na rasporedu sutra, u petak -12. travnja od 18 sati na Stadionu Gradski vrt u Osijeku.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.