VijestiTrener Mladina najavio hrabri Rudeš u Koprivnici

2. veljače 2024.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2024/02/WhatsApp-Image-2024-02-01-at-15.59.20-1280x854.jpeg

Pred nogometašima Rudeša utakmica je 21. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, a protivnik momčadi Davora Mladine je Slaven Belupo. Dvoboj u Koprivnici na rasporedu je u subotu 3. veljače od 14.50 sati.

Rudeš ove sezone u najjačem rangu natjecanja još uvijek čeka premijernu pobjedu, no zato se posebno pamti uspjeh i trijumf 3:1 nad istim protivnikom u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Prvo kolo nastavka sezone donijelo je poraz u Osijeku, ali i dobro drugo poluvrijeme, koje nudi optimizam.

‘Da, u pravu ste. S time da mi i dalje radimo na dovođenju pojačanja. Nadam se da ćemo uspjeti riješiti još jednu dobro akviziciju u napadačkom dijelu. Mislim da smo dobro pokrili defenzivni dio, i sad nam treba još ta jedna prava ‘špica’ kako bi radili ozbiljniju priču. U Osijeku smo u tom drugom dijelu pokazali da možemo biti ozbiljni i konkurentni. Pogotovo jer je u pitanju Osijek, koji s igračkim kadrom spada u naša top četiri kluba. Nadam se da ćemo uspjeti što prije dohvatiti formu i ritam, koji su nam potrebni za osvajanje bodova’, rekao je trener Mladina.

Za ovu utakmicu u kadar se vraća golman Matej Marković, zatim novopridošli Tomislav Mrčela, ali nema Frana Karačića?

‘Da, Marković je u kombinaciji za mjesto na golu. Frana Karačića nećemo moći koristiti još tri kola, jer ima neku suspenziju iz Italije. Mrčela nam se priključio, ali moram vidjeti i osjetiti u kakvom je fizičkom stanju. Ja sam ga već trenirao, tako da znam njegove igračke kvalitete, samo moramo vidjeti koliko nam može pomoći. Također, i nadam se da će i ovi igrači koji su nam nedavno stigli, a to su Ćorić, Grezda i Doležal, nastaviti dizati formu’.

Suparnik u subotu je Slaven Belupo, koji je tijekom zime ostao bez svojeg ponajboljeg igrača Arbera Hoxhe, ali i uspjeli su Farmaceuti do tri boda protiv Varaždina doći i s desetoricom igrača?

‘Poznajem Belupo jako dobro, jer sam protiv njega vodio Rudeš i prošle sezone, također u Kupu. Imaju odličnog trenera, momčad punu iskustva. Znam da nas čeka izuzetno težak posao, ali nadam se da ćemo s našim maksimalnim angažmanom i koncentracijom uspjeti napraviti pozitivan rezultat’.
Zbog tri žuta kartona za ovu utakmicu ne konkurira Edin Šehić.

Dvoboj u Koprivnici sudi Mario Zebec (Cestica), pomoćnici su Ivan Janić (Ilok) i Dino Knez (Osijek), dok je u VAR sobi Ivan Bebek (Rijeka).

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.