VijestiRudeš krenuo s pripremama

3. siječnja 2024.
https://nk-rudes.hr/inc/uploads/2024/01/WhatsApp-Image-2024-01-03-at-14.50.16-1280x854.jpeg

Rudeš je u nastojanjima “spašavanja” prvoligaškog statusa s pripremama počeo 3. siječnja, a već tri dana nakon će protiv Gorice odigrati prijateljski susret. Domaćin će biti Turopoljci, a susret počinje u 12:00 sati.

Glavni trener Davor Mladina na raspolaganju će imati širok kadar i za očekivati je da će iskoristiti kombinirani sastav i vidjeti što više igrača u raznim varijantama. Na polusezoni će biti dosta promjena u kadru “Totalno drukčiji od drugih” i trener će na ovaj način priliku vidjeti s čime raspolaže te u što manjem roku pokušati implementirati ono što je zamislio kao nužno za “okrenuti” sezonu i približiti se ostatku tablice.

– Veću minutažu će sigurno dobiti igrači koji su do sada u prvenstvu manje igrali i oni koji su nam se tek pridružili. To je sve radi boljeg uvida u samo stanje, odnosno fizičku spremu u igrača s kojima raspolažemo. Pripreme se tek krenule, a onda ćemo kasnije pokušati iskristalizirati u kojoj kombinaciji će nam kadar koji imamo najbolje izgledati – rekao je trener Mladina.

Bilo je nekoliko odlazaka, ali i dolazaka, a u pripremni period priključeno je nekoliko igrača iz juniorske momčadi. Utakmica će poslužiti da bi se i igrači bolje upoznali i kasnije mogli izvući maksimalno jedni iz drugih.

Mi se pojačavamo i dalje ćemo se truditi osvježiti momčad što više, kako bi kasnije u nastavku prvenstva bili kompetitivnija ekipa među našom domaćom nogometnom elitom, odnosno kako bi dali sve od sebe za osiguranje prvoligaškog statusa i iduće godine – zaključio je Davor Mladina.

All contents © copyright Nogometni klub Rudeš. All rights reserved.